2018. december 20., csütörtök

Hajdúszoboszló szállás akció: a két ünnep között is jut ideje feltöltődni!

Elutazna valahová a két ünnep között? Tökéletes időzítés arra, hogy kicsit kifújja magát a nagy karácsonyi hajrát követően és felkészüljön a szilveszteri vigasságra is! A Hotel Járjában mindig talál valamilyen hajdúszoboszlói szállás akciót, így a két ünnep közöttre szólót is!
Szabaduljon fel egy kicsit a karácsony stressze és fáradalmai alól, ajándékozza meg magát egy kis semmittevéssel, pihenéssel!

Mit kínálunk vendégeinknek az aktuális hajdúszoboszlói szállás akció keretén belül? A legszívélyesebb fogadtatást és a legfigyelmesebb kiszolgálást nyújtjuk vendégeinkenk, mindenkit igazi vendégszeretettel halmozunk el! Tiszta, modern szobákban szállásoljuk el és svédasztalos reggelivel várjuk reggelente. Annak érdekében, hogy az itt tartózkodás minél pihentetőbb legyen, wellness részleget is működtetünk, olyan programokkal, mint amilyen az infra-, finn szauna, jacuzzi, kondigépek, Ceragem masszázságy.

Ön ne törődjön semmivel, csak legyen a vendégünk, használja ki hajdúszoboszlói szállás akciónkat a két ünnep között is! A részletekről elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhet!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése