2018. augusztus 17., péntek

Modern medencékben fürödhetnek a gyermekek is!

A kánikulában kevés frissítőbb dolog létezik, mint egy mártózás a vízben. Természetesen gyermekeink is legalább annyira megérzik a meleget, mint mi, így nekik is éppen olyan joguk van a fürdőzéshez, mint nekünk. Erről a hajdúszoboszlói strand sem feledkezett meg: vadonatúj gyermekmedencékkel biztosítják a csemeték önfeledt szórakozását és frissítő csobbanását! A fürdőhelyek között tanuló-, illetve pancsolómedencék is vannak, így azok a gyermekek is szórakozásra találhatnak, akik még bizonytalanabbak a vízben.
A medencék állatfigurás csúszdákkal is kedveskednek a kicsiknek. Az állatos dekorációk és állatszobrok sűrű megjelenítése arra hivatott, hogy a természetet még közelebb hozza a gyermekek számára. A hajdúszoboszlói strand vadonatúj medencéi mellett ráadásul nyári sátorok, animációk és színes programok várják a hűsítő árnyékra vágyó gyerkőcöket.
A hajdúszoboszlói strand természetesen maximális figyelmet biztosított az új gyermekmedencék biztonságossá tételére, így Ön nyugodt szívvel engedheti gyermekét a csillogó vízbe! Foglaljon szállást nálunk, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése